mai 2013

Vil DU være med å bidra til forskning på ME?

Vil du være med å sørge for et medisinsk gjennombrudd? Et gjennombrudd som kan gi tusenvis av mennesker tilbake livet?

 

"Millioner av mennesker lider av sykdommen ME, men i dag finnes det ingen medisiner å behandle dem med. Forskere på Haukeland sykehus i Bergen har oppdaget at en medisin kanskje kan gjøre flere av dem friske. Det var så oppsiktsvekkende at det skapte internasjonale overskrifter i BBS, Der Spiegel og ABC News. Hvis funnene bekreftes, kan tusenvis av pasienter over hele verden få et friskere liv.

Forskerne på Haukeland trenger bare én studie til for å kunne finne ut om dette er gjennombruddet man har ventet på. 140 ME-syke må prøve ut medisinen i et forskningsprosjekt. Det koster 7 millioner kroner. Men de offentlige myndighetene har sagt nei til å bevilge pengene. 140 pasienter. 7 millioner kroner. 90 dager. Vi fikser det. MEandYou."

 

Vil du lese mer om MEandYou Foundation, kan du gjøre det på hjemmesiden deres, HER. Du kan også følge innsamlinga på facebooksida deres, HER. Masse filmer ligger ute på en egen Youtube-kanal, HER.

Du kan donere via konto, sms eller paypal, alt du trenger å vite finner du HER. Velger du å donere penger i dag eller i morgen, kan du være med i trekninga av et eksemplar av boka "De Bortgjemte" av Jørgen Jelstad - les hvordan HER.

Gi det du kan - om det er 5 kroner eller 50.000 - ALLE MONNER DRAR! Når du har donert det du har å avse, så spre budskapet! Del på facebook eller på bloggen din. Fortell det til venner og familie. Print gjerne ut plakater som du finner HER og heng opp i nærmiljøet ditt.

Du kan kjøpe t-skjorter, mobildeksel, pins og andre ting HER. Sjekk også ut nettbutikken og hvordan du selv kan bidra med ting du kan gi bort HER - kanskje du er flink til å strikke, sy eller lage smykker? MEandYou har også auksjoner på QXL, HER.

Enten du selv er syk, pårørende eller bare et medmenneske som bryr deg, så kan DU gjøre en forskjell. Kom igjen, bli med du også. :-)

 DEL GJERNE INNHOLDET I DETTE INNLEGGET PÅ DIN EGEN BLOGG. :-)

Denne må dere bare se: Thea Dawn - Alive

Jeg var egentlig på vei for å legge meg, men jeg skulle bare sjekke facebook først. Der hadde en av mine facebookvenner delt en sang som hun har laga, og jeg måtte selvfølgelig bruke noen minutter på å se denne før jeg gikk til sengs. Nå har jeg allerede sett den flere ganger, og jeg har grått og grått og grått litt til. Den rører meg så dypt inn i hjerterota at jeg kan rett og slett ikke gå og legge meg før jeg har delt den med dere. For denne må dere bare se.

Thea Kristine og mine sine veier kryssa hverandre for første gang for et drøyt år siden, og denne jenta har virkelig gjort et stort inntrykk på meg. Hun har vært igjennom mye mer enn en skulle tro at ei ung jente kunne tåle, men allikevel har hun hele tida vist et vanvittig livsmot og en imponerende styrke. Hun er ydmyk, generøs og hun har en fantastisk utstråling. Selv om hun er mange år yngre enn meg, har hun lært meg ett og annet om livet som jeg ikke kunne fra før. Hun har også lært meg ett og annet om at det finnes gode ting i livet selv når man er veldig syk, og at man aldri, aldri må miste håpet. For det finnes håp.

Det er ikke første gangen at denne jenta rører ved noe inne i meg, men denne gangen gikk hun virkelig "over the top". Thea Kristine har skrevet sangen og laga musikken selv. Hun er ikke vant til å synge og spille for andre, men jeg synes at hun gjør en fantastisk innsats. Bruk tre minutter på å se denne - du vil ikke angre. Hvis dere vil se mer av Thea Kristine kan dere følge facebooksiden hennes "Thea Dawn" HER og facebooksiden hennes "Thea Kristine" HER.

 

Hva synes du om sangen til Thea Kristine?

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits