desember 2011

Mine julegaver!

Nå er adventskalenderen på bloggen min over, alle premiene er sendt ut og det er på tide å begynne å blogge normalt igjen. Først og fremst tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har fått til jul, for jeg har tydeligvis vært veldig snill i år, og har fått masse fint som jeg har lyst til å vise fram til dere.

 

Av stetante-Lene Kathrin, steonkel-Ronny, stefetter-Casper og stekusine-Malin fikk Andreas og jeg en fin engel, som for øyeblikket pynter opp på TV-benken vår.

 

Fra min hemmelige venn (som viste seg å være en som heter Per) fra ei gruppe på facebook, fikk jeg denne nydelige engelen. Utrolig at en jeg ikke kjenner, kan treffe så innmari godt! :)

 

Rett før jeg skulle dra på juleferie, fikk jeg plutselig kjempekoselig, overraskende post med ei fin lita gave fra venninne-Elisabeth. Jeg fikk denne supersøte engelen! :)

 

Fra Andreas sine besteforelde fikk vi denne søte nissejenta, som bestamora hans har laga helt selv.

 

Fra Andreas sin tante-Anita, onkel-Tor, fetter-Kristoffer, kusine-Katrine og kusine-Cecilie fikk vi denne morsomme nissen. :)

 

Fra venninne-Anette fikk vi ei kjempefin julestjerne.

 

Venninne-Anette hadde også tegna og ramma inn denne nydelige tegninga av den høyt savnede katten vår, Stella. Det var en av de aller, aller koseligste gavene vi fikk, synes jeg, og den rørte meg langt inn i hjertet. ♥

 

Av nevø-Dennis, "steniese"-Emilie og svigerinne-Annette fikk vi et fint bilde av lillebror-Geir Olav, Annette og Dennis, fra da de var med oss en tur på hytta i august i år.

 

Av dem fikk vi også denne dødsskjønne kua. Hihi, jeg må bare smile hver gang jeg ser den, den er så fin!

 

Av venninne-Linn Kathrin fikk jeg en finfin Tupperwareboks, en boks-sil og en morsom ku-kopp. Hipp hurra!

 

For de som nå måtte begynne å lure på om det er noe spesielt med meg og kuer - så ja. Jeg har huset fullt, og de blir stadig flere. Når jeg blir stor, tror jeg at jeg må bygge et eget fjøs til dem. Denne søte, supermyke kosekua fikk jeg av mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, lillebror-Bjørnar, stelillesøster-Madelen, lillebror-Magnar, lillebror-Benjamin, lillepus-Pompel og lillepus-Pilt.

 

Av mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, lillebror-Bjørnar, stelillesøster-Madelen, lillebror-Magnar, lillebror-Benjamin, lillepus-Pompel og lillepus-Pilt fikk jeg også denne kua.

 

...og disse fine telysestakene som jeg har blitt veldig glad i.

 

Og - OHLALA - gavekort på Panduro på 400 kroner! Nå skal det shoppes hobbysaker! :D Min kjære fikk gavekort på 400 kroner på Teknikmagasinet av dem, og er like fornøyd som meg. Gjett om vi skal kose oss!

 

Av min tante-Åse som er så snill og grei, fikk vi koselige julekjøkkenhåndklær.

 

Av svigerinne-Renate fikk jeg denne superfine duken! Her har vi jenta si som kan å kjøpe julegaver. Jeg har dratt meg i håret og surmula i evigheter fordi jeg nesten ikke har noen duker i "min stil", så denne var helt perfekt. Jeg fikk en liten wodoo-ku av henne også, men den har jeg ikke bilde av - det skulle jeg selvfølgelig hatt, men dere må nok bare overleve uten. ;)

 

Av mormor og hennes Bjørn, fikk vi en fin lysetake og et par hvite lys til.

 

Av stebestemor-Marit, stebestefar-Erik og steonkel-Tor Arne fikk vi denne kjempefine puta. Perfekt!

 

Av tante-Sylvia og hennes Dag fikk vi olivenolje med basilikum og urtesalt, og det synes jeg var en helt super gave. Vi elsker jo god mat, og elsker å stå på kjøkkenet og lage den også.

 

Av lillebror-Bjørnar fikk jeg denne praktiske mattermosen, og den blei jeg veldig glad for. Det er jo kjempepraktisk når jeg skal ha med meg den "sære" maten min hit og dit - jeg forlater sjelden huset i flere timer uten å ha med meg matpakke, siden det ikke alltid er så lett å finne noe som jeg kan spise.

 

Av en annen venninne-Anette og hennes lille Simon Altander, så fikk jeg denne smarte kjøkkendingsen. Så nå blir det squashgetti på meg - endelig! Jeg tror hun traff bedre med denne enn hun noen gang kunne ha forestilt seg! (Hun veit jo at jeg liker å lage mat, men hun visste faktisk ikke at jeg ønska meg noe som jeg kunne skjære strimler av grønnsaker med.)

 

Venninne-Ann Helen må ha hatt is i magen da hun kjøpte disse kokebøkene til oss. Jeg har over seksti bøker om mat og kosthold fra før, men disse her hadde jeg faktisk ikke. Og ikke nok med det, jeg har for øyeblikket 14 frosne kyllinger i fryseren som jeg ikke helt veit hva jeg skal lage for noe av, så det var jo litt morsomt at jeg fikk ei hel kokebok om kylling akkurat nå. Hehehe. :)

 

Fra venninne-Camilla vanka det konfekt og focacciakjeks.

 


Fra venninne-Ida fikk jeg et deilig skjerf, et sett med såpe, kroppsvask og skrubbeklut fra The BodyShop og ei søt, lita notatbok.

 Fra svigerfar-Vidar, Monica og alle ungene fikk vi den iskremmaskinen som vi har ønska oss så lenge, så nå skal vi spise oss tjukke og mette på deilig, hjemmelaga is.

 

Fra samboer-Andreas fikk jeg ingen verdens ting, for vi kjøpte ikke julegaver til hverandre i år. Istedenfor kjøpte vi oss en førjulsgave sammen - nemlig en Excalibur dehydrator med 9 brett. Den har vi hittil stort sett bare laga deilig godis i, men etter hvert blir det nok også kjeks, knekkebrød, müsli og annen raw food. Absolutt verdt å droppe årets julegaver for! :)

I tillegg til alt dette fikk vi penger både av besteforeldrene mine, pappa og dem og svigermor-Turid og dem, og de skal vi selvfølgelig bruke til noe fint og flott. Dessuten veit jeg at mamma har en julegave fra onkel Martin og dem hjemme hos seg, så den får jeg nok i kveld. :)

Hva fikk dere til jul?

Vinnerne av de siste adventslukene!

Nå har jeg endelig trukket de siste vinnerne av adventslukene her på bloggen!

♥ Vinneren av luke nr. 21 blei Renate - du får det blå organzakjedet.
♥ Vinneren av luke nr. 22 blei Linn Therese - du får det hvite organzakjedet.
♥ Vinneren av luke nr. 23 blei Zeineb - du får det rosa organzakjedet.
♥ Vinneren av luke nr. 24 blei Tante Jul - du får gavekortet på 250 kroner i nettbutikken min.

Gratulerer, alle sammen! Håper at dere, og alle andre som titter innom, har ei kjempefin jul. ♥

 

Bildet er lånt HER.

Luke nr. 21-24 - Min kalender til dere.

De siste dagene har flydd avgårde med sykehustime, juleforberedelser og besøk hos familie og venner, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sitte foran pc'n på noen dager. Nå har julefreden senka seg, så nå skal jeg endelig poste de siste fire lukene i adventskalenderen min. Siden jeg er så seint ute, og siden det er de aller siste lukene, vil det være mulig å delta fram til 2. juledag kl. 23:59 - men hvorfor vente?!

For å være med i trekninga må du gjøre disse to tingene:
1. Trykk på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget om at du er med. Fyll inn navn, e-postadresse, og skriver hvilke luker du vil være med i trekninga på, før du trykker på "Del en tanke". Du må gjerne være med på alle lukene, og det er kun jeg som kan se e-postadressen din om du fyller den ut i feltet for e-post. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i luke nr. 21, er et lyseblått organzakjede med et anheng hvor det står "live your dream".  Kjedet har også et lite anheng bak ved låsen hvor det står "made with love". 

 

Premien i luke nr. 22 er et kremhvitt organzakjede med et anheng hvor det står "karma". Kjedet har også et lite anheng bak ved låsen hvor det står "made with love".

 

Premien i luke nr. 23 er et lyserosa organzakjede med et anheng hvor det står "live laugh love". Kjedet har også et lite anheng bak ved låsen hvor det står "made with love".

 

Premien i luke nr. 24 er et gavekort i nettbutikken min, Tidforsmykker.com, på 250 kroner, som vinneren kan bruke på hva som helst i nettbutikken. :)

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Hvis du ikke vinner, men har lyst på nye smykker allikevel, kan du finne flere i nettbutikken min. Lykke til! ♥

Vinnerne av luke nr. 16-20.

I dag har jeg endelig trukket vinnerne av luke nr. 16 til nr. 20. Nå tenker jeg at dere er spente?

♥ Vinneren av luke nr. 16 blei Jiiji - du får fire forskjellige Drink Sticks og to kjærligheter.
♥ Vinneren av luke nr. 17 blei Astrid - du får et par ørepynt med kremfargede perler.
♥ Vinneren av luke nr. 18 blei Jiiji igjen - du får et lilla organzakjede.
♥ Vinneren av luke nr. 19 blei Renate - du får fire Drink Sticks og en leppomade.
♥ Vinneren av luke nr. 20 blei Victoria - du får seks kjærligheter og en leppomade.

Gratulerer til dere alle! Premiene vil bli sendt i romjula. :)

 

Luke nr. 20 - Min kalender til dere.

I dag åpner vi luke 20 - og det er bare noen få dager igjen til julaften. :) For å være med i trekninga om luke nr. 20 må du:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legge igjen en kommentar under dette innlegget om at du er med.
Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

 

Premien i dag er seks kjærligheter fra Yummy Earth og en leppomade:
Apple Tart
Mango Tango
Pomegranate Pucker
Very Very Cherry
Too Berry BlueBerry
Googly Grape
Naturlig leppomade fra Now Foods (Vanilla)

Kjærlighetene er økologiske, søta med rårørsukker og rissirup og er helt uten kunstige tilsetninger. De smaker helt fantastisk, og er absolutt et mye bedre alternativ enn det usunne godteriet som de fleste av oss er vant med. De kan vel ikke akkurat kalles sunne disse heller, men de er i alle fall mye bedre for kroppen enn mye annet.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner noen av disse lukene, men har lyst på kjærligheter eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Noen kommer i poser med bare en smak i hver pose, mens hvis du har lyst på alle smakene, kan du kjøpe DENNE posen (noen av smakene er kun tilgjengelig i posen med assorterte smaker). Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Luke nr. 19 - Min kalender til dere.

Ny dag, nye muligheter! Vi åpner luke 19, og alt du trenger å gjøre for å være med er:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legge igjen en kommentar under dette innlegget om at du er med. Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

Premien i dag er fire Drink Sticks og en naturlig leppomade:
Acai Lemonade
Tropical Punch
Pomegranate Berry
Berry Energy Tea
Naturlig leppomade fra Now Foods (Pomegranate)

 

Husk at du fortsatt kan delta i trekninga om luke 16, 17 og 18 også, HER.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner noen av disse lukene, men har lyst på Drink Sticks eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Tante Jul sin adventskalender.

Egentlig hadde jeg tenkt å fortelle dere om Tante Jul sin adventskalender for lenge siden, men det er ikke alltid at ting blir helt slik som en hadde tenkt. Uansett, så skal jeg fortelle dere om den nå, slik at dere får muligheten til å vinne noen av Tante Jul sine fantastiske karameller. Jeg har vært så heldig at jeg har vunnet en pose karameller selv, og samboeren min blei ikke akkurat lei seg for det. ;)

 Hvis du har lyst til å vinne karameller fra Tante Jul, så kan du finne kalenderen hennes HER. Hvis du derimot bare vil lese en festelig blogg, og se hvem andre som får spise deilige karameller, så finner du bloggen hennes HER.

...Og så må dere for all del ikke glemme å delta i min kalender, som dere finner HER. ;)

Luke nr. 16, 17 og 18 - Min kalender til dere.

Først krangla bloggen, så krangla kroppen og dermed kommer det tre luker på en gang i dag: nr.16, 17 og 18. Siden lukene kommer såpass mye seinere enn de skulle ha gjort, har jeg bestemt meg for å holde dem åpne et døgn ekstra - det vil si at dere kan delta fram til 19.12. kl. 23:59. :)

Hvis du vil være med i trekninga av lukene, må du gjøre to ting - og begge tingene må gjøres:
1. Trykk på "liker" nederst i innlegget, slik at det blir delt på facebook.
2. Legg igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du inn navn, e-postadresse, og skriver hvilke luker du vil være med i trekninga på, før du trykker på "Del en tanke". Du må gjerne være med på alle lukene, og det er kun jeg som kan se e-postadressen din om du fyller den ut i feltet for e-post. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.


Premien for 16.12. er fire forskjellige Drink Sticks og to økologiske kjærligheter:
Acai Lemonade
Tropical Punch
Pomegranate Berry
Berry Energy Tea
Mango Tango (kjærlighet)
Very Very Cherry (kjærlighet)

Drink Sticks'ene er pulver som en blander med vann og så blir det "leskedrikk". De er søta med stevia, som er helt naturlig. Stevia er ei plante, nærmere bestemt en urt i krysantemum familien. Steviablader er utrolig søte, hele 300 ganger søtere enn sukker, men inneholder ikke sukrose, kalorier eller karbohydrater. Derfor kan stevia trygt brukes av diabetikere og andre som er opptatt av hva de putter i seg. I begynnelsen syntes jeg at smaken var litt "kunstig", men det har jeg vennet meg til, og nå drikker jeg disse når andre drikker brus eller andre ting som jeg holder meg unna.

Kjærlighetene er økologiske, søta med rårørsukker og rissirup og er helt uten kunstige tilsetninger. De smaker helt fantastisk, og er absolutt et mye bedre alternativ enn det usunne godteriet som de fleste av oss er vant med. De kan vel ikke akkurat kalles sunne disse heller, men de er i alle fall mye bedre for kroppen enn mye annet.

 

 

Premien for 17.12. er et par ørepynt med kremfargede perler og nikkelfrie ørekroker, som leveres i en hvit smykkepose.

 


Premien for 18.12. er et lilla organzakjede med et anheng hvor det står "never never give up". Kjedet har også et lite anheng bak ved låsen hvor det står "Made with love". Leveres i lilla smykkepose.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner noen av disse lukene, men har lyst på Drink Sticks eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere. Hvis det er smykker du ønsker deg, kan du finne flere smykker i nettbutikken min, Tidforsmykker.com.

 

Problemer med bloggen.

Bloggen bare krangler, så jeg får ikke lagt ut luke nr. 16 helt enda. Teksten sletter seg, flytter på seg og er helt umulig. Har skrevet innlegget på nytt 4-5 ganger nå, så jeg får heller prøve igjen seinere i dag og krysse fingrene for at det går bedre da. :)

Vinneren av luke nr. 15.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 15:

♥ Vinneren av luke nr. 15 blei Renate - Gratulerer, du får hobbypakken i posten. :)

Om ei lita stund blir luke nr. 16 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 15 - Min kalender til dere.

I dag er det 15. desember, og det nærmer seg jul med stormskritt. I morra er det siste frist for å sende post som må være fremme før jul, så dagen min kommer nok til å bestå mye av innpakking av julegaver og skriving av julekort - jeg henger litt etter. ;)

Hvis du vil være med i trekninga om den 15. luka, må du gjøre to ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i dag er en liten, julete hobbypakke. Den som vinner får:
♥ Et tøystykke/bånd i brunt og gull
♥ 3 røde hjerter
♥ 2 nissehoder
♥ 4 engler
♥ Gullfarget stjernekonfetti

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Vinneren av luke nr. 14.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 14:

♥ Vinneren av luke nr. 14 blei Laila - Gratulerer, du får te og leppomade i posten! :)

Om ei lita stund blir luke nr. 15 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 14 - Min kalender til dere.

Det er 14. desember i dag, og klart for den 14. luka i adventskalenderen min.

Hvis du vil være med i trekninga om den 14. luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i dag, er 7 poser økologisk, grønn te fra St. Dalfour og en leppomade fra Now Foods.
Mandarin Orange
Strawberry Rose
Golden Mango
Ginger & Honey
Cinnamon Apple
Spring Mint
Original
Naturlig leppomade fra Now Foods (Pomegranate)

St. Dalfour er som nevnt tidligere mitt favorittmerke innen te, så jeg må alltid ha skapet fullt av de ulike sortene deres - særlig nå som det er vinter og kaldt, for da blir det mye tedrikking for min del. ;) Den som vinner denne pakken, kan glede seg til deilig te-kos. :) Grønn te er dessuten veldig sunt og er bra for blant annet immunforsvaret, så det kan drikkes med verdens beste samvittighet.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner denne pakken, men har lyst på te eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Vinneren av luke nr. 12 og 13.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 12 og 13 ved hjelp av nummererte lister og randomizer, som alltid.

♥ Vinneren av luke nr. 12 blei Julie - Gratulerer, du får julekuleørepynten i posten.
♥ Vinneren av luke nr. 13 blei jammen Julie det også - for en vinnerlykke! Du får nøkkelringen i posten sammen med ørepynten. :)

Om ikke så lenge blir luke nr. 14 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 13: Min kalender til dere.

I dag er det 13. desember, og jeg fyser på lussekatter. Det spørs om det blir noen i dag, for formen er ikke den beste, men det kan jo hende at jeg kan bake lussekatter en annen dag? :)

Hvis du vil være med i trekninga om den 13. luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Premien i dag er en nøkkelring med lilla og blanke lampworkperler.

 Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner nøkkelringen, men har lyst på ny nøkkelring allikevel, kan du finne flere i nettbutikken min.

 

Luke nr. 12 - Min kalender til dere.

Det er 12. desember, og vi er allerede halvveis i adventstida. Tida flyr!

Hvis du vil være med i trekninga om den 12. luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Premien i dag er et par med sølvfarga julekuleørepynt med nikkelfrie ørekroker og en søt smykkepose. Julekulene er vel omtrent 2 cm. i diameter og egner seg veldig fint for julete mennesker med hull i ørene. ;)

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner ørepynten, men ønsker deg ny ørepynt allikevel, kan du vanligvis finne flere i nettbutikken min. Akkurat nå driver jeg og pusser opp litt (sakte, men sikkert), så det er ganske skrantent med ørepynt i butikken for øyeblikket, men det er bare å sende en mail og si hva du vil ha, så ordner det seg nok. Jeg har nemlig massevis liggende her, men det tar litt tid å legge inn alle varene på nytt. ;) Julekuleørepynten finnes i både rød og sølvfarga, og kan bestilles på mail (admin@tidforsmykker.com) inntil jeg får lagt dem ut i nettbutikken. Det koster 80 kroner for et par, eller 100 kroner hvis du vil ha ørekroker i ekte sølv.

 

Vinneren av luke nr. 11.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 11:

♥ Vinneren av luke nr. 11 blei Ann-Kristin - Gratulerer, du får hobbypakken med hjerter! :)

Om ei lita stund blir luke nr. 12 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 11 - Min kalender til dere.

Plutselig har det blitt 11. desember, og klart for luke nr. 11 her på bloggen.

Hvis du vil være med i trekninga om den 11. luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Jula er tida for å vise at vi bryr oss om hverandre - og kanskje til og med tida for å begynne å planlegge valentinskortet i god tid? ;) Premien i dag kan komme godt med om du vil lage et sukkersøtt kort eller noe annet fint til noen du bryr deg om. Jeg gir bort en liten hobbypakke med disse tingene:
♥ 8 rosa hjerter av tre.
♥ 2 røde hjerter av stoff, med limpute bakpå.
♥ Litt rød hjertekonfetti.
♥ Litt rødt, skinnende bånd.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Vinnerne av luke nr. 9 og 10.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 9 og 10:

♥ Vinneren av luke nr. 9 blei - jeg tør nesten ikke skrive det - Astrid. Gratulerer, du får te og leppomade i posten. Jeg ville seriøst vurdert å tippe lotto før jul hvis jeg var deg, for vinnerlykken er tydeligvis på din side for tida. 3 ganger på 9 dager er jo snart nok til å veie opp for all uflaksen. Og jeg lover - det er randomizer som har trukket hver eneste vinner, ikke jeg. ;)
♥ Vinneren av luke nr. 10 blei Gry, ei jente jeg skreiv med da jeg var lita, som har forvilla seg inn på bloggen min. ;) Gratulerer, du får armbåndet i posten!

Om et lite øyeblikk blir luke nr. 11 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 10 - Min kalender til dere.

Det er tiende desember, og kun to uker igjen til julaften!

Hvis du vil være med i trekninga om den tiende luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Premien i dag er et lavendelfarget armbånd med metalliske glassperler og en søt smykkepose.

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner armbåndet, men vil ha et armbånd allikevel, kan du finne flere i nettbutikken min.

 

Luke nr. 9 - Min kalender til dere.

I dag er det niende desember, så nå åpner vi luke nummer ni. ;)

Hvis du vil være med i trekninga om den niende luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i dag, er 7 poser økologisk, sort te fra St. Dalfour og en leppomade fra Now Foods.
Black Cherry tea
Earl Grey Tea
Pure Darjeeling Tea
Strawberry tea
Golden Peach Tea
Lemon Tea
Vanilla Tea
♥ Naturlig leppomade fra Now Foods (peppermint)

St. Dalfour er mitt favorittmerke innen te, så jeg må alltid ha skapet fullt av de ulike sortene deres - særlig nå som det er vinter og kaldt, for da blir det mye tedrikking for min del. ;) Den som vinner denne pakken, kan glede seg til deilig te-kos. :)

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

Hvis du ikke vinner denne pakken, men har lyst på te eller leppomade allikevel, så har jeg linka alt sammen så det er lett å finne det på iHerb. Hvis du er ny kunde på iHerb, kan du bruke koden min (CEC956) første gang du handler, så får du $5 i rabatt, og jeg får poeng som jeg kan handle for seinere.

 

Vinneren av luke nr. 8.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 8:

♥ Vinneren av luke nr. 8 blei Linn Kathrin - Gratulerer, du får smykkedelene! :)

Om et øyeblikk blir luke nr. 9 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 8 - Min kalender til dere.

...Og så er luke åtte åpen også. :)

Hvis du vil være med i trekninga om den åttende luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

 

Premien i dag, er diverse gullfargede smykkedeler:
♥ 30 små øsken (ringer)
♥ 10 litt større øsken (ringer)
♥ 50 wireklemmer (klemmeperler)
♥ 40 headpins
♥ 20 eyepins
♥ 10 ørekroker (5 par)
♥ 10 filigranperler
♥ 2 anheng (drinker)

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Vinnerne av luke 6 og 7.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 6 og 7:

♥ Vinneren av luke nr. 6 blei Mari - Gratulerer, du får kaffe og kakao i posten! :)
♥ Vinneren av luke nr. 7 blei Eventyrer - Gratulerer, du får julekuleøredobbene, så nå blir du julete og fin! ;)

Om et lite øyeblikk blir luke nr. 8 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 7 - Min kalender til dere.

Da er det klart for luke nummer sju!

Hvis du vil være med i trekninga om den sjuende luka, må du gjøre to enkle ting. Begge tingene må gjøres:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Premien i dag er et par med rød julekuleørepynt med nikkelfrie ørekroker og en søt smykkepose. Julekulene er vel omtrent 2 cm. i diameter og egner seg veldig fint for julete mennesker med hull i ørene.

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner ørepynten, men ønsker deg ny ørepynt allikevel, kan du vanligvis finne flere i nettbutikken min. Akkurat nå driver jeg og pusser opp litt (sakte, men sikkert), så det er ganske skrantent med ørepynt i butikken for øyeblikket, men det er bare å sende en mail og si hva du vil ha, så ordner det seg nok. Jeg har nemlig massevis liggende her, men det tar litt tid å legge inn alle varene på nytt. ;) 

 

Julekalender hos Nilenna. :)

I dag kom jeg over Nilennas blogg, og la merke til at hun har en julekalender gående på bloggen sin hun også. Det vil jeg så klart gjerne være med på, for det er fint lite som kan måle seg med julekalendere.Hihi. Alle kan være med på julekalenderen hennes, så når dere har åpna luke nr. 6 her på min blogg, så kan dere jo ta turen over til Nilenna og melde dere på hennes julekalender også. ;)

 

Luke nr. 6 - Min kalender til dere.

Nå er det sjette desember, og på tide å legge ut ei ny luke igjen. Men aller først, vil jeg at dere leser alt jeg skriver nøye. Hver eneste dag siden jeg begynte med kalenderen, har det vært litt surr: Flere som liker enn som legger igjen kommentar, noen som legger igjen kommentar uten å legge igjen e-postadresse og litt sånn forskjellig som gjør det vanskelig for meg å vite hvem det er som egentlig vil være med.

Hvis dere liker, men ikke legger igjen kommentar, veit jeg ikke om dere er med eller ikke, og med mindre du ligger på vennelista mi på facebook, kan jeg ikke engang se at du har trykka på liker. Hvis ikke du legger igjen e-postadressen din eller noe annet jeg kan nå deg på, kan du ikke være med i trekninga, siden jeg ikke veit hvordan jeg får tak i deg om du vinner. Derfor er det veldig viktig at dere gjør som jeg skriver hvis dere vil være med.

Hvis du vil være med i trekninga om den sjette luka, må du gjøre to enkle ting. De som ikke gjør begge deler, får rett og slett ikke være med:


1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar her på bloggen. Under innlegget fyller du ut navn, e-post og kommentar om at du er med, og så trykker du på "Del en tanke". Når du fyller ut feltet for e-post, er det kun jeg som kan se e-postadressen din.


 

I dag kan en heldig vinner stikke av med fem porsjonsposer CaféCeps og fem porsjonsposer CocoCeps. CocoCeps har blitt min nye "Rett-i-koppen-kakao" - bare at jeg foretrekker å bruke plantemelk istedenfor vann - da blir den mye mildere i smaken. Jeg bruker i tillegg litt yaconsirup, honning eller noen steviadråper, så blir den søt og god også. :) CaféCeps brukes på samme måte som vanlig pulverkaffe, men smaker bedre synes jeg.

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Vinneren av luke nr. 5.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 5:

♥ Vinneren av luke nr. 5 blei Astrid - Gratulerer, du får armbåndet i posten! :)

Ganske snart blir luke nr. 6 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Banan-, peanøtt- og blåbærmuffins uten melk og gluten.

I dag er jeg nøyaktig 24 år og 11 måneder, og det er selvsagt en begivenhet som må feires. Vel - grunnen til utskeielsen var kanskje ikke så mye at det er bare en måned igjen til jeg fyller 25 år, som at jeg hadde noen overmodne bananer på kjøkkenbenken som sårt trengte å oppfylle sin livsoppgave før det var for seint.

Mens jeg tenkte på hva jeg kunne bruke disse bananene til, kom jeg til å tenke på noen muffins jeg bakte for noen år siden, med banan og peanøttsmør i. Dette var vel og merke på den tida raffinert sukker og hvetemel fortsatt var noen av ingrediensene jeg spiste, så jeg fant ut at denne gangen blei jeg nødt til å tenke litt selv. Og du, og du - om jeg tenker noe særlig oftere, så bli jeg nok skrekkelig tjukk!

 

Du trenger:
♥ 250 gram banan (ca. 3 stk.)
♥ 175 gram peanøttsmør
♥ 1 dl palmesukker
♥ 2 egg
♥ 400 gram rismel
♥ 2 ts bakepulver
♥ 1 ts natron
♥ 1,5 dl rismelk
♥ 1 ts sitronsaft
♥ 1 dl kokosolje (smelta)
♥ 1 dl frosne blåbær

 

 

Slik gjør du det:
♥ Sett stekeovnen på 175 grader.
♥ Bland sammen banan, peanøttsmør, palmesukker og egg i en foodprosessor e.l. Bland godt.
♥ Bland rismel, bakepulver og natron i en egen bolle.
♥ Bland rismelk og sitronsaft i et decilitermål og smelt kokosolje.
♥ Tilsett melblandinga, rismelk, sitronsaft og kokosolje i bananmiksen, og bland sammen.
♥ Putt oppi blåbæra og bland forsiktig til de er fordelt i røra.
♥ Fyll seks store muffinsformer med muffinsrøra, og stek i ca. 35 minutter.

Avkjøl muffinsene på rist og hugg innpå mens de fortsatt er varme. De er gode når de er kalde også, og de er søte, saftige og litt sprø i skorpa. Det er de første glutenfrie muffinsene jeg har bakt - og jaggu er de noen av de bedre muffinsene jeg har smakt også. Mmm. ♥

 

 Ser de ikke nydelige ut?

Husk adventskalenderen min, dere finner luke nummer fem HER, og den er åpen i fem og en halv time til. ;)

Luke nr. 5 - Min kalender til dere.

Nå er den femte luka åpna her på bloggen, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er to enkle ting (begge må gjøres):

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar om at du er med.

NB! Det er veldig viktig at du fyller ut feltet for e-postadresse, slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner. Når du fyller ut dette feltet, er det kun jeg som kan se e-postadressen din. De som ikke legger igjen e-postadresse, kan dessverre ikke bli med i trekninga, siden jeg ikke får sendt premien uten noen adresse og ikke har råd til å leie inn privatdetektiv for å få levert gavene. ;)

Premien i dag er et strikkarmbånd med lilla glassperler med sølvfargede detaljer. Det blir levert i en søt smykkepose, som ikke er med på bildet. :)

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner armbåndet, men ønsker deg et allikevel, kan du finne flere i nettbutikken min. Lykke til!

 

Vinnerne av luke nr. 3 og 4.

Nå har jeg trukket to tilfeldige vinnere av luke nr. 3 og 4:

♥ Vinneren av luke nr. 3 blei Kristine - Gratulerer, du får sommerfuglkjedet i posten! :)
♥ Vinneren av luke nr. 4 blei Laila - Gratulerer til deg også, du får bokmerket i posten! :)

Om et lite øyeblikk blir luke nr. 5 lagt ut (hvis bloggen vil samarbeide med meg nå) - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Luke nr. 4 - Min kalender til dere.

Nå er den fjerde luka åpna her på bloggen, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er to enkle ting (begge må gjøres):

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar om at du er med. Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner - kun jeg kan se e-postadressen din om du fyller den ut i feltet for e-post, og ikke i kommentarfeltet. :)

Premien i luke nr. 4 er et bokmerke i metall, med en engel på. Når du legger bokmerket inni boka, dingler engelen på utsida av bokryggen, og med et bokmerke er det lett å holde styr på hvilken side du var på.

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny premie og ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner bokmerket, men ønsker deg et allikevel, kan du vanligvis finne flere i nettbutikken min, men akkurat nå ligger det ingen inne - det kommer så fort jeg har tid og overskudd. Lykke til!

 

Luke nr. 3 - Min kalender til dere.

I dag åpner jeg tredje luke her på bloggen, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er to enkle ting:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar om at du er med. Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

Premien i dag er et smykke jeg har laga selv - et lyserosa organzakjede med en rose sommerfugl på. Kjedet er ca. 45 cm langt med en sikkerhetslenke på ca. 5 cm., og i tillegg har kjedet et lite, hjerteforma angheng bak ved låsen, hvor det står "Made with love". Det følger også med en søt smykkepose til å ha kjedet i.

 

 

Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det kommer til å være ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner kjedet, men ønsker deg et smykke allikevel, kan du finne flere smykker i nettbutikken min. Lykke til!

 

Vinneren av luke nr. 2.

Jeg trakk en tilfeldig vinner på samme måte i dag som i går, og vinneren denne gangen blei Tonje, som får supermat og leppomade i posten. Gratulerer! :)

Om et lite øyeblikk blir luke nr. 3 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Vinneren av luke nr. 1.

Nå har jeg trukket en vinner av adventspakke nr. 1. Jeg skreiv opp alle sammen i ei nummerert liste i Word, og deretter brukte jeg et program på nettet (Randomizer) for å trekke et tilfeldig nummer. Den heldige vinneren blei Astrid - som har lest bloggen min flittig siden første stund (i alle fall nesten). Gratulerer!

 Det er fortsatt mulighet for å bli med i trekninga om premien i luke nr. 2, HER, og du kan lese mer om adventskalenderen min HER. Bli med, bli med! :)

Luke nr. 2 - Min kalender til dere.

Andre luke i adventskalenderen på bloggen min er herved åpna, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekninga, er to enkle ting:

1. Trykke på "liker" nederst i innlegget (slik at det blir delt på facebook)
2. Legge igjen en kommentar om at du er med. Husk å fylle ut feltet for e-postadresse, slik at jeg får kontakta deg hvis du vinner. :)

 

I dag er adventsgaven ulike porsjonsposer med supermat og en leppomade:
* 1 pose med Immune Punch
* 1 pose med Açaí Heart
* 1 pose med Midori Greens
* 1 pose med Miracle Reds
* 1 pose med Delicious Reds 8000, Fruit Punch
* 1 naturlig leppomade fra Now Foods (vanilje)

 

 

Jeg er ikke sponsa av noen som helst - adventskalenderen er min julegave til dere. ♥ Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det er ny påmelding og nye premier hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene.

 

Luke nr. 1 - Min kalender til dere.

I dag er det første desember, og det er på tide å åpne den første luka i kalenderen her på bloggen min. I dagens luke finner dere et kremhvitt organzakjede med et dekorativt, sølvfarget kors. Kjedet er ca. 45 cm. langt, har en sikkerhetslenke på ca. 5 cm, og korset er 37x57 mm. I tillegg har kjedet et lite, stjerneformet anheng bak ved låsen, hvor det står "Just for you". Sammen med kjedet, følger det med en søt smykkepose til å ha det i.

 

For å være med i trekningen om dagens adventsgave, gjør du følgende:
* Del dette innlegget på facebook. Husk å velge "offentlig" (i det høyre hjørnet) når du poster, og legg igjen en link til profilen din i kommentarfeltet under her, slik at jeg kan gå inn og se.
* Husk å legge igjen en bloggadresse, e-postadresse eller noe annet jeg kan nå deg på, dersom du er så heldig at du vinner dagens adventsgave.

Eventuelt kan du blogge om innlegget istedenfor, og legge igjen en link til innlegget ditt - det er opp til deg! Har du verken blogg eller facebookprofil, kan du dele innlegget på en annen måte, og så sende meg en link dit. Her skal alle få være med! :)

 Hvis du vil lese mer om adventskalenderen min, kan du gjøre det HER. Det kommer til å være ny påmelding hver dag, så det kan være en god idé å følge bloggen min på facebook eller bloglovin' slik at du holder deg oppdatert på alle lukene. Hvis du ikke vinner kjedet, men ønsker deg et smykke allikevel, kan du finne flere smykker i nettbutikken min. Lykke til!

 Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits