desember 2012

Julegavene i 2012 - del 3.

Her kommer det tredje og siste julegaveinnlegget for denne gang. Jeg har fortsatt ikke fått bytta julegaver med min kjære venninne Linn Kathrin som fikk en liten sønn to dager før julaften, så jeg kommer sikkert tilbake med et innlegg til når jeg har fått møtt henne igjen. :)

 


Jeg fikk ei fin nålepute som bestemora til Andreas har sydd. :)
Av Ida og Pål (som det er bilde av midt inni blogginnlegget mitt HER) fikk vi et fint bilde med oppskriften på kjærlighet og hjerteforma kakeformer!
Av Monica og familien fikk vi to supersøte pyntekuer.
Av Minna, ei av de finske brevvenninnene mine, så fikk jeg to poser te i posten før jul. :D

 


Jeg tror at brevvenninnene mine har fått med seg at jeg er veldig glad i te, for i dag kom det jammen ei pakke i posten fra Anne Marit også - en hel pakke med Clipper te! Mmmm! :)

 


Fra min hemmelige nissevenn (som jeg arrangerte i FibroTV Norge) fikk jeg en pakke med masse fint hobbyutstyr! Scrappeark, blomster, perler, "konfetti", bånd og masse annet fint.

 


Av Anette (hobbyanette, som jeg blei kjent med via blogg.no for snart 3 år siden) fikk jeg en fin boks med rød sløyfe rundt, potetkrydder, håndvarmer, reiseflasker, hårstrikk, hårnåler, mini-muffinsformer, hode-masserer, tre ruller med figurteip og superkul ørepynt som hun har laga selv!
Av en annen Anette (nullibi), som jeg har gått på ungdomsskolen med, så fikk jeg kakeutstikkere og et sett man kan lage armbånd av.
Av en tredje Anette, som jeg praktisk talt levde i symbiose med da jeg var 15 og som jeg har skrevet om HER, fikk jeg scrappepapir, ei stanse, konfetti og noen fluesopper. Mon tro om jeg fikk sopper fordi jeg gikk under kallenavnet Supersoppen da vi gikk på ungdomsskolen?
Av Ann-Kristin fikk jeg en pakke servietter, to kubbelys og ei glasskrukke.
Til og med Ida-Alexandra fikk ei julegave - denne fikk hun av dyrene til Ann-Kristin! Hehehe.

 


Av min kjære fikk jeg denne supersøte nattkjolen som jeg ønska meg veldig. Den er sååå deilig. Dessuten er den lilla. Med sommerfugler. ♥ Bildet fant jeg etter lang og intens leting, HER. (Min er kjøpt på Aursmoen, ikke i Tyskland.)

 


Hæhæhæ, BOOB SHOT!

Ha ei festlig nyttårsfeiring, folkens! :)

Julegavene i 2012 - del 2.

Her kommer innlegg nummer to med bilder av det Andreas og jeg fikk til jul. Vi fikk sååå mye fint, og jeg er superfornøyd med årets julegaver!
Av mamma, stefar-Kjell Erik og alle søsknene fikk vi gavekort på IKEA til 600 kroner til sammen og ei julekule-ku. Hihi.
Av pappa'n min fikk vi 500 kroner. :)

 


Av lillebror-Bjørnar fikk vi to hvite kopper - helt like som dem jeg forelska meg i da vi var på besøk hos han tidligere i desember!

 


Av mormor og Bjørn fikk vi en kjempefin vannkaraffel.

 


Av bestemor og bestefar fikk vi 200 kroner.
Av tante Sylvia og Dag fikk vi to dødskule thermokopper! Jeg smelter litt hver gang jeg ser dem, hehe. Den mørkeste var dessverre knust, men vi får prøve å lime den. Thermoeffekten er nok borte, men jeg håper det går an å bruke den allikevel. :)
Av tante Åse fikk vi en sånn hermetikk-krok og en telys-slukker! Begge deler har jeg vært på nippet til å kjøpe flere ganger, så det var kjekt å få! :D

 


Av kusine-Marlin, Kai Olav og Aron fikk vi to supersøte telysestaker som allerede er tatt i bruk.

 


Av Annette, Emilie og nevø-Dennis fikk vi ei fin lykt.
Av stetante Lene Kathrin, steonkel Ronny, stefetter-Casper og stekusine-Malin fikk vi et kjempefint, brunt pledd. Det morsomme er at jeg sa til Andreas uka før jul at jeg ønska meg et slikt et i brunt, og han var den eneste som visste det. Hehehe.


Av stebestemor-Marit, stebestefar-Erik og steonkel-Tor Arne fikk vi en dødskul ku-boks!

Hva var det fineste du fikk til jul i år?

Julegavene i 2012 - del 1.

Andreas og jeg er supersnille, så derfor fikk vi veldig masse fint til jul i år. Nå skal jeg vise dere hva vi fikk, men siden det er så mange bilder, så deler jeg det opp i tre innlegg. Alle kommer i løpet av dagen i dag, så veier jeg kanskje litt opp for den labre aktiviteten her inne i det siste. :) Hehe. :)

 

Fra svigerfar og Solveig fikk vi kakeboks, twist og 500 kroner!Fra svigermor og Tor fikk vi Zoku ismaskin som lager 3 is på 8 minutter!Vi fikk også oppbevaringsboks med plass til 6 Zoku-iser....og sjokoladestasjon som vi kan bruke til å pynte isene med!

 

Dekorpenn fra Lékué fikk vi også - jeg skal jammen dele ønskelista mi på bloggen neste år også, for vi fikk jo så mye av det vi ønska oss! Hehe. :)Fra svigerinne-Renate fikk vi et figursett som vi kan bruke til å lage figurer på isene i ismaskinen vår.

 

Fra svigerbesteforeldrene fikk vi ei kjempefin kakespade.Fra Andreas sin tante Anita, onkel Tor og søskenbarna Kristoffer, Katrine og Cecilie fikk vi et kjempefint hjerte til å henge opp.Fra Andreas sin onkel Roger, tante Marianne og kusine Mathilde fikk vi gavekort på Steen & Strøm på 300 kroner. Det skal brukes så fort som mulig slik at vi ikke glemmer det. Hehe. Tror kanskje det blir noe mer dilldall til ismaskinen vår - ekstra ispinner eller noe sånt.

 


Fra jobben til Andreas fikk vi (eller han, men han er så snill at han deler) åtte glass fra Eva Solo.

Hva fikk du til jul i år?

Resten av førjulsferien min. :)

Jeg får vel ta ting i rett rekkefølge, og fortelle dere om resten av førjulsferien min før jeg forteller dere om jula mi. Jeg endte opp med å ta en tur ut i badestampen med min kjære igjen etter det første blogginnlegget mitt om ferien vår, og vi så masse fine stjerneskudd. Min kjære har laga en timelapse av stjernehimmelen hos pappa, og den kan dere se under her:

 

 

På mandagen pakka vi det meste av sakene våre og dro først en tur til Moa og handla litt mat og sånt. Vi handla på obs!, og jeg blei faktisk ganske imponert over utvalget de hadde av allergimat. Tidligere har jeg innimellom hatt litt problemer med å finne allergiprodukter på denne kanten av landet, men det var absolutt ikke noe problem denne gangen. Faktisk var det mye bedre utvalg enn det er i mange av butikkene her. Frukt- og grøntavdelinga var også langt bedre enn den er i obs!-butikkene her i området.

Vi var også innom Neptun Fisk som ligger rett ved siden av obs!, og der fikk vi kjøpt melke- og glutenfrie fiskekaker! Det hadde jeg aldri sett før, og jeg har aldri somla meg til å lage det selv, så jeg var glad for funnet!

 

Melke- og glutenfrie fiskekaker fra Neptun Fisk.

 

Etter at vi hadde vært på Moa dro vi videre til Brattvågen, hvor vi lånte huset som pappa er vokst opp i (og delvis jeg også, faktisk). På mandagen var vi bare i huset og fyra for harde livet for å få opp varmen. Vi koste oss med fiskekake-burgere, te, frukt og kjeks og jeg skreiv brev mens Andreas så på TV og tok litt bilder. En koselig, avslappende kveld!

 

Dekka bord!

 


Glutenfritt burgerbrød, gluten- og melkefri fiskekake, soppstuing, rapidsalat, alfalfaspirer, tomat og agurk. Mmm, nam!

 


Te, appelsiner, klementiner, røde druer, kiwi, bananer og glutenfrie (men dessverre ikke sukkerfrie) kjeks.Andreas leste litt. :)

 

Da jeg våkna på tirsdag, var jeg typisk nok sår i halsen igjen, og formen føltes ikke noe særlig. Kom oss opp og avgårde på besøk til nevøen min, Dennis + familien hans. Han var heller ikke i slaget, så han var hjemme fra barnehagen denne dagen. Hadde et par fine timer, hvor vi lekte litt, leste litt bok og selvfølgelig prata om viktige nevø/tante-ting.♥ Tantelykke. ♥

 

Etter å ha vært tante in action ei stund, dro vi tilbake til huset hvor jeg rimelig utslitt paia i senga. Kunne ikke bli liggende så fryktelig lenge, for vi skulle nemlig spise, pakke ut i bilen igjen og besøke min nydelige niese Celine Helén + familien hennes før vi skulle tilbake til pappa og dem på kvelden.Litt slapp-off.

Celine Helén var ikke i slaget hun heller, og hadde ikke vært det på mange dager. Derfor blei det bare et ganske kort besøk på kvelden før hun og lillesøsteren hennes la seg, men det var kjempekoselig å få hilse på. Siden tantebarna mine bor så langt unna, så går det aaalt for lenge mellom hver gang vi sees, dessverre.

Selvfølgelig mista vi ferga med ett minutt, så vi kjørte for å fylle bensin enn så lenge. Da viste det seg at NAV ikke hadde greid å sette inn lønna mi enda, så vi fikk bare fylt for 45 kroner...! Wææ! Heldigvis viste det seg at det bare var en feil i systemet deres og at vi var mange som ikke hadde fått lønn - så det var i orden noen dager seinere.

På onsdagen skulle vi egentlig dra videre til Måndalen og være hos besteforeldrene mine til fredag, og deretter hos mormor fra fredag til søndag. Mormor har vært veldig syk i det siste (kreft), så hun var dessverre (og forståelig nok) ikke i form til å ta imot oss allikevel. Derfor ringte jeg og utsatte avreisen til Måndalen en dag, slik at vi kunne være der fra torsdag til søndag istedenfor. Onsdagen brukte jeg bare til å slappe av, og på torsdag våkna jeg med surkling i brystet og skjønte at jeg hadde fått bronkitt for 2. gang på 2 uker! Er det mulig!? Da var det bare å ringe å utsette avreisen enda en dag, og ta seg en tur til legen i Ørsta istedenfor.

 

Bildet er lånt HER.

 

Legen kunne naturlig nok ikke gjøre så skrekkelig mye for meg, annet enn å gi meg beskjed om å ta Prednisolon noen dager til + skrive ut en resept på Rhinexin for meg. Mot virusinfeksjon og astma er det ikke så mye annet enn tålmodighet som hjelper, dessverre. Dro innom Sunkost i samme slengen som jeg var på apoteket, og svei av en hel formue der på hylleblomst-te, kaldslynga bringebærhonning, rød solhatt, Amla C og jeg husker ikke hva - i håp om å bli fort frisk igjen. Jeg er vant til å kjøpe alt sånt på iHerb, så jeg trodde jeg skulle dø litt av prisen, men det måtte nesten til når jeg var så langt hjemmefra og ikke hadde tilgang på mitt eget lager. Dama som jobba der var forresten veldig hyggelig og behjelpelig og produktene lindra plagene mine, så det var verdt pengene.

Resten av torsdag lå jeg rett ut, og det samme gjorde jeg fredagen. På lørdagen var formen litt bedre, men jeg var fortsatt ikke helt bra. Allikevel tok vi sjansen på å reise videre til Måndalen på lørdag ettermiddag. Vi måtte først innom Moa for å handle RespiClear og litt småtteri til turen hjem dagen etterpå, og så var vi innom onkelen til mamma en liten snartur på veien. Koselig! Turen til Måndalen tok litt lenger tid enn jeg hadde forestilt meg, men desto deiligere var det å komme fram til dekka bord og koselig kveldsmat. :) Hadde en hyggelig kveld sammen med besteforeldrene mine, og det blei ganske seint før vi fant senga.

 


Bilde av Måndalen, lånt HER.

 

Søndagen sto vi tidlig opp og gjorde oss klare til den lange veien hjem. Vi dro litt over halv ti, og dro først en liten snartur innom mormor i Isfjorden for å si hei og bytte julegaver. Så bar det hjemover. Jeg kjørte det første stykket, men merka fort at formen ikke var på topp, så på vei ned fra Dombås måtte jeg gi fra meg styringa til Andreas og sove litt. Han kjørte hele veien til Hamar, hvor vi besøkte lillebror-Bjørnar. Han flytta jo dit i høst for å studere, og vi hadde enda ikke somla oss til å dra på besøk, så det var innmari koselig. Fikk til og med servert både te og cashewnøtter på den lille tida vi var innom, så lillebror har jammen blitt stor og en flink vert. Jeg synes at han hadde fått seg ei koselig leilighet, og forelska meg helt i de fine te-koppene hans. Hehe.
Tok noen innmari lekre bilder av Bjørnar og meg på vei ut døra, og da jeg kom ut i bilen hadde jeg jo både fått sovet, spist, drukket te og gjort noe annet enn å sitte i en bil, så da øvelseskjørte jeg resten av veien hjem. Der pakka vi ut av bilen, før vi dro på Ullerud Dyrepensjonat og henta hjem Ida-Alexandra og til mamma og dem og henta posten vår. Så var det ganske snart natta, og ferien vår var over. :)

 

Ida-Alexandra. ♥

En liten titt på årets julegaver.

Dere som følger bloggen min på facebook, veit kanskje at formen min ikke er helt på topp om dagen. (Nå veit dere det i alle fall enten dere følger bloggen på facebook eller ei.) En kranglete kropp og minimalt med energi byr ikke på mye spenning verken i livet eller på bloggen, dessverre. Allikevel har jeg greid tre bragder i dag: Jeg har tatt en dusj, jeg har vært en tur i butikken og jeg har tatt bilder av julegavene som Andreas og jeg fikk i år. Jeg har dessuten spist brødskiver til middag 3. dag på rad (god jul!).

Jeg orker ikke å lage noe skikkelig blogginnlegg med gavene (eller noe annet) akkurat nå, men tenkte å stikke innom med et livstegn og et bilde av julegavene i en haug. Så kommer detaljene en annen dag. I morra får jeg småsøsknene på besøk, så nå skal jeg finne ladestasjonen og håpe på at formen går i riktig retning. :)

 

Masse fine ting! :D

En liten ferie i Møre & Romsdal.

Heisann folkens! Hvordan går det med dere alle sammen? Her går det fint. Endelig-endelig-endelig har jeg tatt meg en liten ferie, og akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos pappaen min i Barstadvika og skriver til dere. Har ikke vært i Møre & Romsdal og besøkt familien siden i fjor sommer, så det er deilig å være her igjen. Det blir for lenge mellom hver gang. I år har vi ikke vært på noen ferie, så det er godt å komme seg litt bort.


Utsikten fra huset til pappa. Er det ikke fint?

 

Har gleda meg lenge nå til å reise hit før jul, så jeg kjente jeg blei litt småpanisk da jeg blei forkjøla etter å ha vært på sykehuset i forrige uke. Da det satte seg i brystet på meg forrige helg og jeg skjønte på mandag at jeg hadde fått bronkitt, blei jeg ikke akkurat noe roligere, men jeg kom meg til legen på tirsdag og fikk meg både kortison og antibiotika i tillegg til astmamedisinene som jeg bruker. Det hjalp heldigvis raskt, så jeg kom meg avgårde på fredag slik som planlagt. Jeg hadde riktignok håpa å komme meg avgårde en dag eller to tidligere, men sånn gikk det ikke. Nå er jeg her i alle fall, og godt er det. Har omtrent ikke vært syk i det hele tatt på et par år, så jeg synes selvfølgelig at det var veldig typisk at jeg blei syk akkurat rett før jeg skulle på tur. Jammen bra at jeg blei så fort bra igjen! :)

 

Det som måtte til for å få meg fort frisk!

 

Har dere begynt med julegaver, baking, julekortskriving og andre juleforberedelser da? Vi har fått unna en hel del julegaver, men jeg mangler fortsatt til noen venninner og slikt, og er ærlig talt litt blank på hva jeg skal finne på til de som gjenstår nå. Jeg har ikke all verden med tid på meg, så jeg må få ut fingeren og få en oversikt snart. Har ikke begynt på verken baking, pynting eller kortskriving heller, så når jeg kommer hjem fra ferie får jeg litt av hvert å henge fingrene i. Vi får se hva jeg rekker og orker. Jeg hadde jo store planer om å ha adventskalender på bloggen her for dere også, men det måtte jeg bare slå ifra meg, for det blei det ikke verken tid, energi eller penger til. Jeg håper dere overlever det, så får vi heller se om det blir noen konkurranser til neste år istedenfor.

 

Ida-Alexandra har fått på seg vinterflesket og nyter dagene foran vedovnen. Hehe.

 

Hva pleier dere å bake til jul? Og hva har dere tenkt til å lage i år? Jeg har ikke noen faste ting jeg pleier å lage, men i år tror jeg i alle fall at det må bli marsipan, kransekakestenger, rå sjokolade, gelégodteri og kjeks. Jeg får tråle litt rundt på blogger og se om jeg greier å bestemme meg, hehe. Det er jo sååå mye godt man kan lage, selv når man unngår gluten, melk og raffinert sukker. Jeg hadde aldri i verden trodd at det fantes sååå mange andre alternativer til de vanlige tingene folk pleier å lage.

 

Kveldskos i badestampen.

 

Njææh, dette blei jammen et surrete innlegg, men nå veit dere i alle fall at jeg lever. Hehe. I går tilbragte pappa, Andreas og jeg deler av kvelden ute i badestampen. Ca. 40 grader i vannet, og 7 minusgrader i lufta. Utrolig deilig, og jeg blei så varm og god i kroppen. Kjempedeilig å gå og legge seg etter et slikt bad, så jeg vurderer å ta en tur ut med min kjære før vi finner senga i kveld også. Skulle ønske jeg hadde en sånn en hjemme også. ♥ Ellers så har jeg både strikka litt og skrevet et brev mens jeg har vært her. Koooser meg! Utrolig deilig å komme seg litt hjemmefra i blant.

Ønsker dere ei super adventstid!

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits