Netthandel: Diverse

Pakke fra Gojiking.

I tillegg til alle de andre pakkene jeg har fått i det siste, har jeg fått noen pakker fra Gojiking også. Jeg har bare levert en ordre, men på forespørsel sendte de ordren i flere pakker, slik at hvert kolli kom på under 200 kroner - og dermed slapp jeg å betale MVA (reglene i Norge er rare!). I tillegg til denne fantastiske servicen, leverte de virkelig kjapt. Det tok ca. en uke fra jeg bestilte til jeg hadde pakkene hjemme hos meg, og de sender jo tross alt fra England.

Fra Gojiking bestilte jeg massevis av gojibær (1 kg), hvetegress, bjørkesøt (alternativ til sukker), yaconsirup, hampfrø (har ingenting med hasj å gjøre), alfalfafrø, açaípulver og ekte vaniljepulver. Kommer til å skrive mer om hvert enkelt produkt senere, når jeg har prøvd dem. :)

 Pakke fra Funky Raw.

I tillegg til alle pakkene fra iHerb, har jeg også fått en pakke fra Funky Raw. Herfra bestilte jeg maca og bipollen. Kommer tilbake til dette når det er prøvd ut - hittil har jeg bare smakt så vidt på et par-tre pollenkorn og ørlite av macapulveret, så jeg har ikke fått noe skikkelig inntrykk av disse tingene enda. Planen med dem er blant annet å lage Siljes bipollenfudge. Jeg tror en kan få både maca og bipollen billigere på iHerb, men siden det var disse to jeg har sett på bloggen til Silje, så valgte jeg å prøve dem i første omgang, slik at jeg lettere lykkes med oppskriftene hennes. :)

 Pakke fra The Raw Chocolate Shop.

Mandag i forrige uke mottok jeg min første pakke fra The Raw Chocolate Shop. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve rå sjokolade, så dere kan tro jeg var ekstatisk da pakka kom. Det tok ikke mer enn ca. en uke fra jeg bestilte til pakka var hos meg.

Ikke nok med det: Jeg bestilte sjokolade etter å ha sittet og kjøpt litt andre ting for dollar store deler av dagen, så jeg greide selvfølgelig å surre og tro at det var dollar på denne sida også. Det er det ikke - det er pund. Så da jeg trodde at jeg hadde bestilt for rett under 200 kroner, så hadde jeg egentlig handla for ca. 300 kroner - altså over den magiske 200 kroners grensa med tanke på tollen. Dette la jeg selvfølgelig ikke merke til før pakka allerede var sendt, så da var det jo litt seint å gjøre noe med. Dere kan tro jeg blei overraska da pakka kom fram og de hadde sendt den slik at jeg slapp å betale skatt på det jeg hadde bestilt! Takket være god service, sparte jeg nærmere 100 kroner i MVA, og det er ikke meg imot.

Vel, over til sjokoladene. Siden jeg aldri har smakt rå sjokolade før, måtte jeg jo bestille litt av hvert, slik at jeg kan finne ut hva jeg liker best. Jeg har smakt på tre av dem til nå, og seriøst: Rå sjokolade er den beste sjokoladen jeg noen sinne har smakt! Det blir ikke noe problem å kutte ut sukkeret nå som jeg har oppdaga rå sjokolade. I tillegg til å være vanvittig godt, så er det så mye bedre for meg. Etter at jeg har spist rå sjokolade føler jeg meg tilfredsstilt og glad, i motsetning til når jeg spiser "vanlig" sjokolade: Da vil jeg bare ha mer, mer, mer, og blir sur og vanskelig når det ikke er mer sjokolade igjen og blodsukkeret går rett i dass.

Hvis du ikke har smakt rå sjokolade før, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å gjøre det. Jeg er herved frelst.

 

Her er alle sjokoladene jeg bestilte.

 Her er innholdet i "Taster Bagen" jeg bestilte. Et par av dem er like som de jeg bestilte utenom, men det gjør da ingen verdens ting. En kan aldri få for mye sjokolade!

 

Q: Har du smakt rå sjokolade før? Smakt noen av disse?

 

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits