Tidforsmykker.com

Førjulsmessa vel overstått!

På lørdag var det tid for førjulsmessa jeg skulle være med på - og selv om jeg ikke rakk å bli ferdig med alt jeg hadde tenkt å bli ferdig med, så synes jeg at standen min blei ganske bra. Og viktigst av alt: Formen min holdt lenge nok til at jeg fikk fullført. Smykketreet blei kult, og vi fikk ferdig de andre displayene i tide. Vi tok ikke så mange bilder, og de få vi tok blei veldig dårlige, men det er nå i alle fall en smakebit.

 

Her ser dere nesten hele bordet mitt. De firkanta displayene er rammer som vi har kjøpt billig på IKEA. Istedenfor glass, har de plast foran. For å lage display av dem har vi lagt inn et A4 tegneark i hver av dem, trykket hull i dem med Crop-a-dile Big Bite II, tvers igjennom plast, tegneark og papp. Perfekt til å henge ørepynt på!

 


For å prise varene, har vi brukt sølvfarget kartong fra Staples som vi har stanset ut små hjerter i, og så har jeg brukt en slik DYMO merkemaskin med blank teip og svart skrift til å printe ut prislapper som jeg har klistra på hjertene. De hjertene som er festa til rammene o.l. har jeg festa med dobbeltsidige limputer, mens de andre har jeg hullet med Crop-a-dile Big Bite II og knytt sølvfarget tråd i.

 

Slik så standen min ut. :) Rammer med ørepynt, t-bar med armbånd, "byste" med kjede, etasjefat med diverse smykker, noen kjeder og smykkesett løst på bordet, visittkort, lykt med levende lys og en skål med drops. En stand besto egentlig av to bord, men jeg delte stand med dem ved siden av meg som hadde kaffedemo. Det var de som inviterte meg til å bli med.

 

Vi fikk aldri somla oss til å ta noe særlig med bilder av resten av førjulsmessa - men her er et oversiktsbilde som viser den ene halvdelen av lokalet. Det var masse fint til salgs på messa: Antikke ting, klær, garn, kort, håndlaga figurer, julepynt og masse, masse annet. Folk er så flinke! Jeg fikk aldri surra meg til å ta en skikkelig kikkerunde, for siden dette var min første stand, så var jeg naturlignok veldig opptatt av å holde orden i mitt eget lille hjørne. ;)

 


Smykketreet var min store stolthet på standen min. Dette treet har vi hogget ned på tomta vår, spraymalt med hvit Lady Pure Color og gnidd inn med glitterlim for en glinsende effekt. Glitteret synes ikke på bildet, men dere kan jo lukke øynene og se det for dere, hehe. ;) Vasen har min kjære har sittet i mange timer med glassborr for å borre hull i, slik at vi fikk tredd kabelen til spottene gjennom den. Så lakkerte vi med glitterlakk før vi fylte den med sand. Sand hadde vi tenkt å finne ute, men det var lettere tenkt enn gjort, så vi kjøpte sand på Montér. På toppen har vi hvit marmor fra Byggmax. Turte ikke å fylle hele vasen med stein, i frykt for at den skulle sprekke på grunn av vekta og de skarpe kantene.

Dessverre var det mange andre messer i nærheten den samme dagen som vi hadde messe, både i Lillestrøm, på Fetsund, Kongsvinger og et par-tre andre steder som jeg ikke husker navnet på (jeg er ikke så lokalkjent, hehe), så det var ikke så innmari mange som kom. Jeg fikk allikevel solgt noen smykker, men ikke på langt nær så mye som jeg hadde håpa på. Det viktigste er allikevel at jeg hadde en fin dag og at jeg har blitt invitert til å bli med flere ganger. Det er jeg glad for! :D

 


Til neste gang jeg skal ha stand tror jeg at jeg må skaffe meg et banner eller noe slikt, sånn at det er mer tydelig at jeg kommer fra Tidforsmykker.com. Halve poenget er jo å promotere nettbutikken min, som tross alt er det stedet hvor jeg selger smykkene mine resten av året. ;)

Førjulsmesse i Skogbygda.

I forrige uke fikk jeg en overraskende mail med en kjempehyggelig invitasjon: Jeg blei invitert til å selge smykkene mine på en stand på førjulsmessa i Skogbygda. Det ville jeg selvfølgelig gjerne være med på! :)

Julemessa har kommet i gang på privat initiativ, og blei holdt for første gang i fjor. Den skal være på Skogbygda Skytterhus i Nes kommune (Akershus) lørdag 19. november kl. 12-16. Det er gratis inngang og det blir mange spennende stands: Perfect Home, Tupperware, hjemmestrikkede klær, diverse andre klær, nisser, figurer, bilder, julepynt, kaffedemo, antikke ting, kort og julegaveting, Tidforsmykker.com (det er meg) og så videre. Det blir også loddsalg og åpen kafé med varm mat, kaffe og kaker. Her kan du kjøpe julgaver både til seg selv og andre i hyggelige omgivelser uten stress og mas, og det er gode muligheter for å finne unike skatter som du ikke finner andre steder.

Dette blir den første messa jeg skal være med på, og jeg er kjempespent. Jeg driver og jobber med nettbutikken min for harde livet, for at alt skal bli klart til messa. Innen den tid skal jeg ha lagt ut alle produktene på nytt, lagt til masse nyheter, installert paypal og litt annet småtteri. I tillegg må jeg få laga meg noen display til å stille ut smykkene på - jeg som vanligvis kun driver nettbutikk har jo ikke slikt fra før, hehehe. ;) Jeg har også planer om å få laga noen flere smykker, siden jeg har litt få perlesmykker tilgjengelig for øyeblikket.

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig tar seg en tur, så del gjerne denne informasjonen videre! Jeg tror dette blir kjempekoselig, og gleder meg vilt og hemningsløst! Du finner facebookarrangementet HER, og kan ta en titt på smykkene mine HER. Om du tar turen til messa, håper jeg at du kommer bortom og sier hei! :)
 
 
Bildet har jeg lånt HER.

Halv pris på bokmerker!

Denne uka har jeg halv pris på alle bokmerkene mine, på Tidforsmykker.com. Trykk HER eller på bildet for å sjekke ut bokmerkene! Det er flere kategorier, så ta en titt på alle sammen. ;) 

Jeg har flere av disse selv, og bruker dem flittig. De er også kjempefine å gi bort i gave, for eksempel sammen med ei god bok eller i en gavekurv.

 

Nye bokmerker!

I kveld har jeg lagt til masse nye bokmerker i nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Kanskje du trenger et bokmerke eller to til bøkene du skal lese i sommer? Jeg har i alle fall sørga for å lage noen til meg selv også, og de er helt geniale! Aldri mer eselører! :)

Ta en titt på nyhetene HER. Alle bokmerkene finner du HER.

 Masse nyheter i nettbutikken min!

For et par dager siden begynte jeg å legge inn noen nyheter i nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Jeg har ikke lagt inn noe der tidligere i år, siden jeg går og venter på å få speilreflekskamera, men nå hadde jeg ikke tålmodighet til å vente lenger. ;) Hittil har jeg lagt ut masse nye organzakjeder, blant annet mange med Hello Kitty-anheng. Flere av smykkene er allerede solgt, så skynd dere inn for å se! :)

 

Nyhetene finner dere HER.

 Alle Hello Kitty-kjedene finner dere HER.

Oppussing av nettbutikken!

De siste månedene har det skjedd lite i nettbutikken min fra min side - jeg har ikke lagt til en eneste nyhet der siden desember. Grunnen er ikke at jeg har gått lei, men tvert imot at jeg går og venter på å få speilreflekskamera. Jeg har utsatt og utsatt å legge ut nyheter, siden jeg uansett skal bytte ut alle de gamle bildene med nye, fine bilder når kameraet kommer. Først trodde jeg at det skulle komme i januar, så i februar og så i mars. I mars fikk jeg beskjed om at det skulle komme i april, men det har fortsatt ikke kommet, så jeg har ikke lagt ut noen nyheter enda.

For dere som lurer, så skyldes ikke dette en upålitelig butikk, men at jeg rett og slett ikke skal betale for kameraet selv (dette er noe som min kjære har gjort seg fortjent til), og at det har vært litt forsinkelser og misforståelser i kommunikasjonen. Jeg regner med at kameraet blir bestilt i nærmeste framtid, og da tar det vel ikke så lang tid før det er her, tenker jeg. Når det kommer, har jeg i alle fall en diger jobb foran meg - jeg har masse varer i butikken som skal legges ut på nytt, og i tillegg har jeg masse nyheter som ligger og venter.

I mellomtida har Andreas og jeg pussa opp butikken ganske betraktelig. Dette er noe vi har snakka om helt siden vi åpna butikken, men som har blitt utsatt og utsatt siden ingen av oss er veldig drevne på koder og script og det dermed er en veldig vanskelig og tidkrevende prosess. Bare det å legge til et punktum et sted hvor det ikke hører hjemme, kan føre til at hele nettsida klikker (vi har prøvd), og det å legge til et punktum et sted for en faktisk gjerne skulle hatt et, kan være en omstendig prosess. Heldigvis er Andreas veldig flink til å sette seg inn i ting, så han har utretta mirakler med nettsida mi. Jeg har funnet fram farger og slengt ut ordrer, og han har tryllet det fram, bit for bit. Jeg er ikke i stand til å forestille meg skikkelig hvordan det blir før jeg ser det foran meg, så han har måttet endre og endre tilbake igjen mange ganger før jeg har blitt fornøyd.

På et par dager har nettsida mi gått fra å være mørkegrønn med harde kanter, til å bli lilla med avrundede kanter. Alle æ'er, ø'er og å'er fungerer endelig som de skal. Jeg har fått nye fine knapper, og feltene som en fyller ut blir nå lys lilla istedenfor lys blå når en setter musepekeren i dem. Skrivefeil har blitt retta opp (si ifra om dere finner noen!), og når en holder musepekeren over en link, blir den nå lilla istedenfor rød. I dag har jeg også laga meg ny logo og ny header, og headeren er på plass på nettsida. Det er ikke akkurat noen avansert logo jeg har laga meg, men jeg har i alle fall laga den selv, så jeg må si meg fornøyd. Det er fortsatt litt småtteri vi skal endre her og der, men vi begynner å nærme oss.

Jeg håper at dere liker den nye nettsida mi, for her ligger det mye grubling, prøving og feiling bak. Hvis dere ser noe som kan bli enda bedre, så si ifra!

 

 

25 nye smykker i nettbutikken min i dag.

I dag har jeg lagt til hele 25 nye kjeder i nettbutikken min! Og ikke nok med det, men alle koster under hundrelappen og det er fortsatt tid til å bestille julegaver. =) Blant nyhetene i dag, er det blant annet seks nye Hello Kitty-kjeder og fem prinsessekjeder. Klikk på bildet under for å se alle nyhetene!

 Q: Hva synes du om nyhetene i nettbutikken min?

Julesmykker.

I dag har jeg lagt til fem julesmykker i nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Klikk på bildet for å se alle sammen! :)

 


Nyheter i nettbutikken min!

I dag har jeg lagt til tre nye armbånd i nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Flere smykker blir lagt til i løpet av de kommende dagene. Klikk på bildet for å se nyhetene! :)

 


Tilbud hos Tidforsmykker.com!

Denne måneden får du 20 % avslag på noen utvalgte armbånd. Førstemann til mølla! =) Klikk på bildet for å komme til tilbudssiden.

Nye smykker i nettbutikken. :)

På fredag var det 1. oktober, så da la jeg selvfølgelig inn noen nyheter i nettbutikken min. Klikk på bildet og ta en titt da, vel! =)


Q: Hva synes du om nyhetene?

Nyheter i nettbutikken min. :)

I dag har jeg lagt til flere nyheter i nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Klikk på bildet for å komme til nyhetene:
Q: Hva synes du om nyhetene?

Nattarbeid på Tidforsmykker.com.

Nå har jeg sittet i time etter time for å få ut nyheter i nettbutikken min til første august. Det er mer jobb enn en skulle tro - ta bilder, redigere bilder, regne ut priser og legge varen ut i butikken. I tillegg måtte jeg skrive opp store deler av prislistene mine på nytt, siden jeg noen av dokumentene mine på mystisk vis har blitt sletta. Vanligvis gjør jeg unna bilderedigering og slike ting litt etter hvert, men i sommer har jeg prioritert andre ting, så da må alt gjøres på en gang. ;)

I dag har jeg oppretta en splitter ny kategori, som heter "Bokmerker". Her finner en dekorative bokmerker med dinglende anheng. Selv er jeg en ihuga lesehest og synes disse bokmerkene er kjempefine! De sparer bøkene for eselører, og gjør jobben med å finne igjen riktig side mye enklere.

I tillegg til at jeg har lagt ut en del bokmerker, har jeg også lagt ut mer ørepynt, noen mobilsmykker og noen smykkesett, så her er det masse nytt å se på. Jeg har enda mer liggende som skal ut, men nå er jeg så trøtt og sliten i hodet, at nå er det på tide med litt søvn.

Klikk på bildet under og kos dere med nyhetene!
Q: Hva synes du om nyhetene i butikken min? Er det noe du savner?

Jeg har laga en egen blogg til Tidforsmykker.com.

I kveld har jeg oppretta en egen blogg for nettbutikken min, Tidforsmykker.com. Jeg beholder selvfølgelig denne bloggen her til å skrive om hverdagen min, mat, smykker og alt det andre jeg blogger om, men jeg tenkte at det var greit å ha en egen blogg til nettbutikken. Det kan vel hende at jeg poster noen nyheter fra butikken her uansett, men nå har jeg i alle fall en egen blogg til slikt. Hvis du vil ta en kikk, så er bloggadressen http://tidforsmykker.blogg.no/.Hello Kitty-smykker.

Kunne du tenke deg smykker med Hello Kitty? Hos Tidforsmykker.com finner du nå 4 ulike Hello Kitty-kjeder og 13 ulike par med Hello Kitty-ørepynt. Alle smykkene hos Tidforsmykker.com er håndlagede, så dette er nettbutikken for deg som vil ha smykker som ikke alle andre har. :)
Vinn gavekort hos Tidforsmykker.com!

Har du lyst til å vinne et gavekort på 100 kroner hos Tidforsmykker.com?

Det eneste du trenger å gjøre er å like Tidforsmykker.com på facebook. Når det er 100 stykker som har meldt seg inn på sida, trekker jeg en vinner som får et gavekort på 100 kroner.

Masse ny ørepynt hos Tidforsmykker.com!

I dag har jeg lagt til hele 25 nye par med håndlaget ørepynt på Tidforsmykker.com. Stikk innom og ta en titt, så blir jeg glad! :) Nyhetene finner du ved å trykke HER.


Nyheter i butikken!

I kveld har jeg endelig lagt til flere smykker på Tidforsmykker.com. Det har vært litt travelt her i det siste, og dessuten passer jeg på å nyte det fine været så fort det er her, så da har det vært litt stille på nyhetsfronten i det siste. Men nå, endelig, ligger det åtte flunkende nye smykker ute til salgs. Ta en titt!Tidforsmykker.com har fått en offisiell facebookside!

Da jeg åpnet nettbutikken Tidforsmykker.com, laget jeg også en gruppe på facebook, hvor jeg har lagt ut bilder og annen informasjon. I dag har jeg opprettet en offisiell facebookside, og jeg kommer nok til å bruke denne for å dele informasjon framover, og bruke gruppen som jeg oppretta i første omgang mindre og mindre. Jeg er litt usikker på om jeg skal slette den eller ikke, så foreløbig lar jeg den bare ligge. For å "bli medlem" på den nye sida, trykker du på "liker".

På facebooksiden til Tidforsmykker.com kommer jeg til å legge ut bilder, informasjon om nyheter, konkurranser og så videre. Jeg kommer også til å linke til blogginnlegg der det står om Tidforsmykker.com, så hvis du har skrevet noe om nettbutikken min og kunne tenke deg litt gratis reklame til bloggen din, så er det bare å legge inn en link. Her inne er det også en egen kategori som heter "Omtaler", og jeg hadde satt stor pris på om dere som har kjøpt eller fått smykker fra Tidforsmykker.com hadde villet skrive en omtale.
Q: Liker du Tidforsmykker.com på facebook?

25 % rabatt på alle mobilsmykker hos Tidforsmykker.com! :)

Hele denne uka er det 25 % rabatt på alle mobilsmykker i nettbutikken min. For å se mobilsmykkene, kan du trykke her. Mobilsmykkene kan brukes til å pynte mobilen, eller du kan henge dem på for eksempel veska, skolesekken eller nøkkelknippet. :)


Nye kjeder på Tidforsmykker.com

I dag har jeg lagt ut noen nye kjeder i nettbutikken. Her kommer en liten smakebit på hva jeg har lagt ut. Resten av nyhetene kan du se her.Endelig et kjede for gutta! Sorte glassperler på strikk og et anheng med Lynet McQueen.Langt, feminint kjede for damer. Ferskvannsperler, skjellperler og perlemoranheng.

Ny ørepynt på Tidforsmykker.com.

Nå har jeg nettopp lagt inn flere nye par med ørepynt. For å se nyhetene kan du klikke her.

Her kommer en liten smakebit:Ti gode grunner til å handle smykker hos meg!

Jeg driver Tidforsmykker.com, der jeg selger de håndlagede smykkene mine. Det er jo gjerne slik at en ikke kan kjøpe alt en har lyst på, og at en vil bruke pengene sine fornuftig. Derfor prøver en gjerne å finne gode grunner eller unnskyldninger for å rettferdiggjøre kjøpene sine. Jeg skal hjelpe dere litt på vei! :)


10 gode grunner:

1. Det er snart 17. mai, og da må en jo pynte seg!
2. Nå for tiden er det masse konfirmasjoner. Hva er vel koseligere enn å gi bort en personlig, håndlaget gave?
3. Du kjenner sikkert en eller annen som har bursdag snart også.
4. Sommer og sol nærmer seg, og da er det tid for smykker!
5. Mange steder i Norge har det snødd de siste dagene - nå som det liksom skal være vår. Da er det allright med et fint smykke som gir deg vårfornemmelser.
6. Det er mye bedre å bruke pengene sine på håndlagede smykker, enn å raske med seg noe masseprodusert fra de store kjedene som sikkert sju av venninne dine også har raska med seg.
7. Jeg legger merke til og setter pris på hver enkelt kunde, og det er viktig for meg å yte god service.
8. Du slipper å reise noe sted for å handle, og jeg har rask levering.
9. Det er en herlig følelse å unne seg noe fint.
10. En skal leve i nuet, og ikke utsette ting til "i morgen".
For øyeblikket kan du også vinne smykker hos meg! Delta i konkurransen, så er du med i trekninga!

Hvis du veit om flere gode grunner til å handle hos meg, så kom gjerne med dem. :)

Nye armbånd i nettbutikken!

I dag har jeg lagt ut masse nye armbånd på Tidforsmykker.com, så nå er det på tide å ta seg en tur innom å kikke litt igjen. Kanskje du lar deg friste? For å komme rett til nyhetene kan du klikke her. Her er en liten smakebit:


Minner også om konkurransen min, der du kan vinne noen av smykkene jeg har laga selv. Bli med da, vel! :)

Nye kjeder i nettbutikken!

Nå har jeg nettopp brukt uhorvelige mengder tid på å ta bilder, redigere bilder og legge inn noen flere kjeder i nettbutikken min, så nå håper jeg at dere tar dere en tur inn og kikker - og kanskje dere til og med får lyst til å kjøpe noe!? Ta dere en tur inn på Tidforsmykker.com.

Her kommer en liten smakebit på de nyeste kjedene:


Jeg minner også om konkurransen jeg har, hvor du kan vinne smykker fra nettbutikken min. For å komme til konkurransen trykker du HER.

Jeg har åpna min egen nettbutikk!

I dag har jeg endelig åpna min egen nettbutikk, Tidforsmykker.com. Her selger jeg smykkene jeg lager. Jeg håper dere tar en tur innom. De fem første som bestiller vil få med en ekstra overraskelse på kjøpet!
Jeg er helt avhengig av jungeltelegrafen for at nettbutikken min skal bli kjent, så spre gjerne budskapet. :) Jeg setter også stor pris på alle tilbakemeldinger.


Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits